ЗСУ продовжують відтісняти ворога з українських населених пунктів, щодня ворог накиває п'ятами з окупованих містечок та сіл, все ще залишаючись вагомою присутністю на раніше окупованих Донбасі та Луганську. Проте й там їм не довго лишилося.

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, що за останню добу вдалося повернути під український прапор чотири населених пункти, з яких найзапекліше ворог боровся за Руську Лозову.

"Руську Лозову все таки повернули під наш контроль попри загострення та втрати", - зазначила Ганна Маляр.

На Харківщині здійснювалась операція наступу і Збройні сили України відновили контроль над декількома населеними пунктами: Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське, Прилесне тощо.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Операція під керівництвом Командувача Сухопутних Військ України генерал-полковника Олександра Сирського.

На фото, яке оприлюднила заступниця Олексія Резнікова, — зафіксовано момент обговорення плану цієї операції представниками сил оборони та безпеки — ЗСУ, Нацгвардія, Національна поліція.

Репортер відділу зовнішньої політики Пентагону та національної безпеки США заявив, що за даними розвідки, ЗСУ відкинули окупантів на 40 км на схід від Харкова.

Нагадаємо, раніше СБУ вирахувала імена 900 окупантів, які творили звірства в Київській області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ВСУ ліквідували ще кілька окупантів, робочий тиждень розпочався з порцією мотивації.

Також "Знай.ua" писав, що військовий експерт назвав ймовірні сценарії ядерної атаки росіянами.