Стало відомо про те, що Збройні Сили України знищили відразу два окупантських катери поруч з островом зміїним. Жоден не зможе пройти на чужі території.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на своїх сторінках в соціальних мережах.

За його словами, українські військові з самого ранку понеділка, 2 травня знищили в районі острова зміїного відразу два окупантських катери. Ось так має починатися новий робочий тиждень, із зарядом мотивації.

"Сьогодні на світанку біля острова Зміїний були знищені два російських катери типу Раптор. Працює Байрактар" - йдеться в повідомленні півд постом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

До слова, останнім часом все більше новин з'являється з острова зміїного, який тимчасово був окупований росіянами. Ось, наприклад, 28 квітня надійшло повідомлення про те, що ЗСУ ліквідували три зенітні установки і ЗРК Стріла-10, машину зв'язку, серверну з телекомунікаційним обладнанням, і ще 42 військових.

Після цього за допомогою катерів Раптор російські окупанти почали спроби евакуації, і хотіли поповнити особовим складом свої підрозділи, що залишилися на острові. Однак, як бачимо, це у них вкрай погано виходить.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що 24 лютого цього року російська влада прийняла рішення атакувати Україну. У них було в планах всього за кілька днів захопити великі міста, але, як бачимо, у них нічого не вийшло. Все завдяки ЗСУ, які старанно обороняють наші землі. За 67 днів їм вдалося ліквідувати практично 24 тисячі особового складу окупантів.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, яке "соціальне дно" їде в Україну і назавжди залишається тут

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають

Також, молодий командир вміло керує повітряно-десантною бригадою і знищує окупантів на фронті