Медсестра з Лисичанська, яка позбулася обох ніг через вибух ворожої міни, вийшла заміж у Львові.

Зараз 23-річна Оксана проходить реабілітацію і готується до протезування. Вона і її коханий вирішили не баритися і зіграли весілля прямо в лікарняній палаті. Про це повідомив Луганський очільник Сергій Гайдай.

Історія пари зворушлива і сумна, проте не безнадійна, адже пара одружилася, у них попереду спільні роки щасливого життя, а коли орків розіб'ють - то й тихе. Біда трапилася 27 березня у Лисичанську, коли Оксана та її наречений Віктор поверталися додому, жінка йшла попереду.

Відчувши небезпеку, Оксана встигла обернутися, щоб попередити Віктора, та пролунав вибух. Чоловік не постраждав, а Оксана отримала важкі травми.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Першу допомогу жінці надали в лікарні Лисичанська. Там їй виконали одразу чотири операції. Потім евакуювали до Дніпра, де їй гоїли рани та готували кінцівки до протезування.

Тиждень тому евакуаційним потягом вона прибула до львівської лікарні, де на неї чекає реабілітація та протезування.

Саме там Віктор і Оксана вирішили оформити свої стосунки: пара разом вже шість років, у них двоє дітей.

Нагадаємо, раніше ми писали, що відвага українців у Запоріжжі, подарунки від європейських партнерів та евакуація з Маріуполя

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобаївка здригнулась від страшного вибуху, чергова серія пригод окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський прокоментував, що думає про десять замахів на своє життя.