В росії продовжується низка пожеж та вибухів на підприємствах ВПК, цього разу звинуватити Україну не вдасться.

В Сибіру горять вікові ліси, відео розміщують у мережах, проте тушити пожежі немає кому, адже весь потенціал пожежних частин був перекинутий в Україну. Також горить пороховий завод у Пермі, де виготовляли снаряди для "Градів", "Смерчів" та комплексам ППО. Про це повідомили у офіційних росЗМІ.

Бригади, якими раніше посилювалися пожежні бригади, тепер "здобрюють" українську землю, а пожежі тушити бракує і техніки, і людей.

Пожежі в рф. Фото: Telegram
Пожежі в рф. Фото: Telegram

Щодо пожежі на пороховому підприємстві, то попередньо повідомили, що двоє людей загинули, один постраждалий знаходиться у лікарні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Пожежі в рф. Фото: Telegram
Пожежі в рф. Фото: Telegram

На відео видно, як клуби диму вириваються над заводом.

Ситуація з пожежею лісів набагато складніша, адже охоплює чималу територію.

Пожежі в рф. Фото: Telegram
Пожежі в рф. Фото: Telegram

На деяких відео мешканці знімають дим, який знаходиться у загрозливій близкості до житлових кварталів. Повідомляють, що у рф введений спеціальний протипожежний режим у 30 російських регіонах. А вину на пожежі покладають на мешканців регіону.

Нагадаємо, раніше військовий Максим відмовився від спокійного життя у Польщі та повернувся додому заради миру в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Збройні Сили України знищили відразу два окупантських катери поруч з островом Зміїний.

Також "Знай.ua" писав, що в Білорусі почали відключати інтернет, щоб приховати переміщення російських військ.