Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов вирішив висловитися стосовно нової зброї, яку нам нададуть США.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю "Радіо Свобода".

На думку Олексія Данилова, нова зброя, яка прийде зі Сполучених Штатів Америки, може змінити позицію сторін на війні.

Олексій Данілов. Фото: YouTube
Олексій Данілов. Фото: YouTube

"Воно обов'язково буде змінювати позиції сторін. Треба розуміти, що це не буде так швидко, як нам хотілося б. Зараз триває тренування великої кількості наших військових. Це нова зброя, до нього потрібно звикнути, потрібно навчитися ним користуватися. Зараз проходять ці процеси. Я можу сказати, що з мертвої точки все це вже зрушилося. Якщо ще 2-3 тижні щодня просили "Дайте нам важку зброю", то на сьогоднішній день це питання вже вирішене" - говорить секретар РНБО.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

ЗСУ, фото liga
ЗСУ, фото liga

Крім того, зараз йде наступний етап, коли наші військові будуть натреновані, і будуть вміти користуватися цією зброєю. Це вже велика допомога для нашої країни, яка призведе в підсумку до перемоги.

Олексій Данілов, facebook.com/president.gov.ua
Олексій Данілов, facebook.com/president.gov.ua

Крім того, Олексій Данилов зазначив, що вже найближчим часом російські окупанти зможуть відчути на собі зброю, яка прийшла для ЗСУ від США, Великобританії, та інших країн-партнерів. Від усіх тих, кому небайдужа доля України, і всього світу в цілому. Якщо зараз не зупинити цих загарбників, то вони підуть далі.

Коли закінчиться війна - не знає ніхто, але це точно не відбудеться в найближчі пару днів. Але, при цьому, Збройні Сили України обов'язково її виграють, а російський диктатор Путін підпише капітуляцію.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Віталій Кім показав, як українці борються проти створення " ХНР " в Херсоні: гранати від окупантів і четверо поранених

Раніше повідомлялося, що нові російські фейки, яким не можна вірити: намагаються за допомогою дезінформації виправдати своє вторгнення

Також, німецький Бундестаг схвалив постачання в Україну важкого озброєння