Стало відомо про те, що в Мелітополі російські окупанти масово викрадають чоловіків призовного віку. Чергова провокація від ворожих військ.

Про це стало відомо завдяки новій заяві мера міста Івана Федорова, яку він зробив в ефірі телемарафону.

За словами чоловіка, раніше окупанти викрадали бізнесменів, активістів, представників влади і так далі. Тепер же вони перейшли до масових затримань.

Мер Мелітополя Іван Федоров
Мер Мелітополя Іван Федоров

"Викрадають всіх чоловіків призовного віку. Два тижні тому вони почали пропонувати їм вступати в Збройні Сили Росії, а вже сьогодні викрадають на блокпостах і везуть в невідомому напрямку", — сказав Федоров.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Людей просто тримають в підвалах в жахливих умовах, і на думку мера в майбутньому їх хочуть використовувати в якості обмінного фонду, або ж як "гарматне м'ясо" під час війни в Україні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Мабуть, чергова проблема в російських військах. Своїх людей не вистачає, багато хто відмовляється воювати, ось вони і йдуть на нелюдські, і незаконні заходи.

Крім того, Іван Федоров зазначив, що зараз небезпечно не тільки на блокпостах, але і в самому місті і його передмісті. Тому, якщо є можливість, найкраще евакуюватися, при цьому абсолютно не довіряти російським окупантам.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

У Запорізькій ОВА раніше відзначали, що росіяни блокують виїзд з міста для того, щоб провести "призовну кампанію".

Не варто забувати, що мера міста також викрадали окупанти ще на самому початку окупації, але потім якимось дивом звільнили. Тепер він продовжує керувати містом дистанційно з території підконтрольної Україні.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розповів, яким способом Україна буде обороняти свої території

Раніше повідомлялося, що російські окупанти порушили одне з головних правил війни-нові докази від США про геноцид проти українців

Також, розкрито найбільші нафтобази Росії, все біля кордону з Україною