Мер Мелітополя Іван Федоров звільнений з російського полону.

Заступник голови офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що викрадений 11 березня російськими військовими мер Мелітополя Іван Федоров - на волі:

"Щойно успішно завершилася спецоперація зі звільнення з полону мера Мелітополя Івана Федорова. Ваня в безпеці, тільки що з президентом, з керівником офісу поговорили з ним..."

Тимошенко зазначив, що своїх людей українці ніколи не кидають.

"Вже зовсім скоро Ваня повернеться до своїх обов'язків, мера українського Мелітополя".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, 14 березня мешканці міста вийшли з пікетом з вимогою повернути Івана Федорова з полону. Але окупанти жорстко прореагували. Озброєні російські військові оточили площу та відтіснили людей. Свої дії окупанти супроводжували попередженнями по гучномовцям про заборону мітингів.

Міський голова Дніпрорудного Євген Матвєєв теж у полоні окупантів, але його доля невідома.

Також сьогодні взяли у полон, але потім відпустили мера Скадовська. Він звернувся до українців, розповівши, що з ним усе добре, і невдовзі, ті, хто був з ним захоплений також будуть відпущені.

12 березня президент України Володимир Зеленський повідомив, що мелітопольський мер живий, але його утримують і катують за те, що він не хоче сказати, що радий бачити російську владу.

Нагадаємо, раніше полонений росіянин зізнався, що в Україні воюють навіть музиканти з оркестру.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спецслужби перехопили жахливу розмову російських окупантів: розстрілюють своїх.

Також "Знай.ua" писав, що Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам