У російських окупантів залишилася єдина мрія в житті - потрапити додому та мати багато бл*д*й, а своїх солдатів приходиться розстрілювати, що ті йшли у бій.

Змушувати вбивати українців приходиться під дулом, окупант зізнався у розмові, що стріляє по солдатах, які панікують та бояться. Про це свідчить листування командира полку загарбників, який воює під Ізюмом на Харківщині, яке оприлюднила Служба Безпеки України.

"Мої теж стали бояться дуже. Все без сил. Ні морально підняти їх не можу, ні фізично. Навіть розстрілюю. І без пуття", - скаржиться загарбник.

Відправляючи голосове повідомлення він детально розповідає, як його дістала війна і наскільки він незадоволений "новим поповненням".

"У ротах залишилося по 10-15 осіб в кращому випадку. На доукомплектування відправили молодих, близько 60 осіб... з них половина боягузів, бл*дь, панікерів", - розповідає він. Також зазначає, що й серед офіцерського складу такі ж настрої.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Врешті офіцер зізнається, що мріє нарешті потрапити додому, і єдине, що хотів би - мати багато бл*дей.

"Додому: дітей, дружину обійняти. А потім - по бл*дях! Щоб багато-багато, купа бл*дей було, і більше нічого не хочеться" - зізнається окупант.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію військового, який кинув кар'єру в успішній IT-компанії через війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Саратові окупанти "демілітаризували" два власних гвинтокрили

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали "зелений коридор" з Маріуполя, чоловік проривався до Запоріжжя 5 діб під обстрілами та між мінами.