Від початку війни, яку розв'язала росія на території України, одним з основних переваг рашистів є перевага в повітрі — літаки, гвинтокрили, якими вони завдали ударів у перші декілька днів.

Проте за допомогою пілотів та винищувачів, а також вправної роботи ППО, українці демілітаризували значну частину потенціалу повітряних сил рф. Тепер стало відомо, що дві одиниці повітряної техніки війни — знищили самі вояки "другої армії світу". У Саратовській області росії зіткнулися два військові вертольоти. Про це повідомили росЗМІ.

За попередніми даними, дві людини загинули і ще одна постраждала. Окупанти успішно проводять "демілітаризацію" самих себе.

За повідомленнями, один з вертольотів здійснював політ з селища Соколовий. Він зачепився хвостовою частиною за інший вертоліт, після чого впав і загорівся. Один член екіпажу встиг покинути вертоліт з парашутом, він знаходиться у лікарні. Інших двоє загинуло.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто згадати, що нещодавні дані розвідки Британії повідомляють, що окупантам не вдалося знищити українські Військово-Повітряні Сили чи придушити українську систему ППО
Україна зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору.

Нагадаємо, раніше ми писали, що полонені орки, яких ЗСУ піймали під Харковом "зливають" своє командування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали "зелений коридор" з Маріуполя, обстріли не переставали ні вдень, ні вночі.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ перехопили розмову загарбника, знову будуть провокації.