Глава Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє про трьох загиблих цивільних під час ранкового авіаудару, який росіяни завдали по селищу Нью-Йорк.

Російські окупанти продовжують завдавати обстрілів мирних міст і селищ. За словами Кириленка, 28 квітня, російські некеровані авіаракети влучили у промислове підприємство та житлові квартали. Від завданих ударів дев’ять приватних будинків зруйновано або пошкоджено. Про це очільник області повідомив у своєму телеграм-каналі.

Він зазначив, що це приблизний обсяг руйнувань, а точний ще належить визначити. На фото видно, що ракети влучили у будівельний квартал та приватні садиби. Десь ракета влучила в сарай, а комусь пощастило менше — знищили приватний будинок.

Обстріл в Нью-Йорку. Фото: Telegram
Обстріл в Нью-Йорку. Фото: Telegram

"Троє загиблих, троє поранених. Усі — цивільні. Такі попередні наслідки ранкового авіаудару, який росіяни завдали по Нью-Йорку", - написав Павло Кириленко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обстріл в Нью-Йорку. Фото: Telegram
Обстріл в Нью-Йорку. Фото: Telegram

"Знову і знову росіяни б'ють по цивільних — вони ведуть війну на винищення українського мирного населення. Усі злочини ретельно документуємо, за все доведеться відповідати!", - наголосив він.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, прокуратура вже ідентифікувала злочинців, які знущалися та катували українців у Бучі, їх очікує суд за воєнні злочини.

Нагадаємо, раніше російські окупанти знову готують криваві провокації.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович поділився новим прогнозом щодо війни, яку розпочала рф, чого очікувати від літа.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти вивезли з Херсона 58 дітей-сиріт.