"Сьогодні дівчинка, яка подарувала мені іграшку, померла" - історія солдата з Маріуполя.

Війна, яку розпочала росія проти України, напавши підло вночі 24 лютого, триває, і хоч з багатьох міст і сіл окупантів вже вигнали, путін не заспокоюється, і ухопився за декілька міст, які невпинно продовжує знищувати. Так знищують Маріуполь, який знаходиться в облозі. Звідти неможливо вибратися, всі люди, які ще залишилися живими ледь виживають у підвалах, деякі не бачачи сонячного світла понад 60 днів. Історію про дівчинку, яку подарувала йому іграшку, розповів солдат на своїй сторінці у Facebook.

"Наприкінці березня, в одному з бомбосховищ Азовсталі, мені подарувала дівчинка років 10-12 м'яку іграшку - свого гусака! Сьогодні мені повідомили, що днями вона загинула під час чергового авіаційного бомбардування... Вибач, малючко, що не встигли тебе евакуювати та дати можливість знову радіти життю..."

Іграшка, подарована захиснику Маріуполя. Фото: Facebook
Іграшка, подарована захиснику Маріуполя. Фото: Facebook

В коментарях він зазначив, що навіть не спитав, як її звали, адже діток було багато, а він приніс трохи цукру та 20 яєць на 16 діток...

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

есно, навіть не спитав. Я приніс їм тоді трохи цукру і на 16 діток 20 курячих яєць. Там у мене є відео на сторінці. Десь вона там є.... Тепер вона завжди є в наших серцях", - відповів хлопець на питання як звати дитину.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше на Херсонському напрямку ЗСУ повернули повний контроль над 3 селами на захід від Снігурівки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ завдали нищівного удару по російських окупантах у Харкові.

Також "Знай.ua" писав, що командир морпіхів Волина просить врятувати маріупольців, аби запобігти катастрофі.