Стало відомо про те, що Збройні Сили України в Харківській області завдали серйозних втрат окупантам. Продовжують звільняти наші території від зла.

Про це стало відомо завдяки новій публікації українського журналіста Романа Цимбалюка в соціальній мережі Facebook.

Продовжує надходити інформація про втрати серед командного складу 2 мотострілецької дивізії (в/ч 23626, Калінінець, Московська область). ЗСУ завдали нищівного удару по окупантам у Харківській області.

Журналiст Роман Цимбалюк зазначає, що заступник командира 2 мсд підполковник Смирнов Андрій-важко поранений. Командир 1 мотострілецького полку (в / ч 31135, Калінінець) 2 мсд, підполковник Межуєв Денис – загинув. Командир 15 мотострілецького полку (в / ч 31134, Калінінець) 2 мсд, полковник Харитонов – важко поранений.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Удар по окупантам, фото: скріншот
Удар по окупантам, фото: скріншот

Російські військові не хочуть по хорошому покинути українські землі, які вони прийшли захоплювати. Ну, за це вони і платять своїми життями, і тепер поїдуть додому не на своїх ногах, а вантажем-200.

Всього, за практично 2 місяці війни було ліквідовано практично 21 тисяча особового складу росіян. Зараз же вони почали активний наступ на Донбасі, і головна їх мета - Маріуполь.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Західні джерела стверджують, що якщо їм це вдасться зробити, вони вже не зупиняться, і продовжать захоплювати інші українські міста, в тому числі в небезпеці може опинитися І Київ.

Нагадаємо, що Дмитро Разумков закупив для українських військових знакові подарунки

Раніше повідомлялося, що глава МЗС Дмитро Кулеба розповів, як відзначив 41-річчя в умовах війни

Також, невдалі атаки росіян: у Генштабі ЗСУ розповіли, що сталося за ніч, 20 квітня