Стало відомо про те, що російський сенатор і політичний діяч, а також мати Ксенії Собчак Людмила Нарусова передала генеральному прокурору папку з прізвищами строковиків, які продовжують воювати в Україні.

Сталося це після виступу в Раді Федерації генпрокурора Ігоря Краснова. Сенатор Людмила Нарусова передала йому папку, в якій містяться докази того, що російські строковики продовжують воювати в Україні. Навіть незважаючи на те, що путінська влада регулярно роблять заяви про зворотне.

Людмила Нарусова, скріншот: YouTube
Людмила Нарусова, скріншот: YouTube

"Мова йде про доручення президента РФ і верховного Головнокомандувача вам і структурному вашому підрозділу, Головній військовій прокуратурі, розслідувати відправку солдатів-строковиків в зону бойових дій. Я передаю вам дані, які прошу вивчити" - говорила вдова Анатолія Собчака, в минулому начальника російського диктатора.

Російські військові, фото: скріншот з відео
Російські військові, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

У папці були не просто докази, а й конкретні імена строковиків. Є й імена тих, хто повернувся назад в країну після наказу президента, однак, в Міністерстві оборони Росії відмовляють визнавати, що вони воювали на боці України. У зв'язку з цим вони не можуть отримати медичну допомогу у військових госпіталях, але ж є строковики з осколковими пораненнями. Ситуація досить дивна виходить. Російська Федерація намагається приховати правду від своїх громадян, а також від усього світу, щоб не постраждало політичне керівництво. Однак, все таємне стає явним.

Примітно, що навіть після 9 квітня, коли Володимир Путін розпорядився провести перевірку, і вивести всіх строковиків з України, випадків порушення менше не стало. Зокрема, строковики перебували на крейсері "Москва", який затонув 14 квітня.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, що ЗСУ почали отримувати сильне озброєння від США: вже почали знищувати російських окупантів

Раніше повідомлялося, що Михайла Подоляка розсмішила новина Росії про захоплення Маріуполя-одного заводу "Азовсталь" недостатньо

Також, у Росії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну