Українцям показали, які сміливі і красиві дівчата захищають свою країну і її громадян. Від одного погляду на войовничих дівчат у військовій формі вже з'являється незламна впевненість у швидкій перемозі.

У соцмережі Instagram на акаунті "M. agnificen.t" розмістили відеоролик, де показали нарізку фотографій хоробрих українок, які прийняли рішення одягтися у військову форму і битися за свободу своєї країни поруч з чоловіками в цій кровопролитній битві з російськими окупантами. Всього на кадрах присутні чотири дівчини - перші їхні фотографії були зроблені в мирний час, а другі вже з початку бойових дій.

Зовнішність дівчат дійсно вражає, а разом з військовим вбранням і з безстрашністю в очах - це просто вогняна суміш.

Жінки в українській армії, фото з instagram
Жінки в українській армії, фото з instagram

Користувачі соцмережі не могли не оцінити українських красунь і адресували їм безліч компліментів. Дівчат також не забули подякувати за військову службу і відзначили їх хоробрість.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Насправді красуні!", "Ці дівчини вбивають рашистів з автоматів,а нас вбивають своєю красотою та хоробрістю", "Дівчата зі стальними 🥚🥚", "Взагалі,українські дівчата найкращі у світі ❤️ Дякуємо вам наші найкращі", - написали підписники під публікацією.

Коментарі - instagram.com/m.agnificen.t/
Коментарі - instagram.com/m.agnificen.t/

Коментарі - instagram.com/m.agnificen.t/
Коментарі - instagram.com/m.agnificen.t/

Нагадаємо, шмат хліба за розбір завалів - окупанти змушують маріупольців примусово працювати за їжу

Як повідомляв Знай.uа, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником: "Повертайся живим"