Зараз українські воїни захищають територію України та її жителів ціною свого життя, і навіть у велике церковне свято Великдень вони ні на мить не покидають фронт, як би сильно їм не хотілося бути вдома, поруч з сім'ями за святковим столом.

У той час, поки люди, що знаходяться в безпечному місці, мають можливість насолодитися багатим на страви столом і побути зі своєю ріднею в цей світлий день, українські бійці у всю ведуть битви в східних областях країни.

Військовослужбовці, які намагаються звільнити Маріуполь, в тому числі і завод "Азовсталь" від російської окупації, показали свій святковий стіл, якщо його можна таким назвати, у Великодній ранок.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Замість приготованих з любов'ю пасок та інших ласощів, які зазвичай є на столі у кожної української родини, одним доводиться задовольнятися сухарем з варенням, а іншим шматком пирога з дешевим сиром. Це ще одна ціна, яку вони платять за свободу своєї країни.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Великодній сніданок військових, фото з соцмереж
Великодній сніданок військових, фото з соцмереж

Великодній сніданок військових, фото з соцмереж
Великодній сніданок військових, фото з соцмереж

Раніше ми писали про те, що Олексій Резніков пообіцяв окупантам нові "пасочки" до свята від іноземних друзів: жоден не встоїть

Нагадавши, відео зустрічі Володимира Путіна і Сергія шойгу виявилося монтажем: видала одна деталь

Як повідомляв Знай.иа, "Маріупольці в якості живого щита": радник мера міста Андрющенко повідомив про нові провокації рашистів

Також портал Знай.иа писав, що українці, які виїхали з Маріуполя, розповіли у що російські окупанти перетворили місто: "він просто вмирає"