У Мелітополі місцеві жителі продовжують героїчний опір росіянам. Так, в окупованому місті діють партизани, які завдають ворогу великих втрат.

Про це під час національного телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

З перших днів окупації жителі Мелітополя чинили мирний спротив російським окупантам, однак коли ж росіяни почали діяти як терористи, то отримали гідну відповідь на свої злочини. Військові рф у Мелітополі почали блокувати мирні мітинги, стріляти по мирних громадянах та викрадати людей, тому місцеві жителі вирішили діяти рішуче. Так у місті утворилося партизанство.

Мер Мелітополя Іван Федоров
Мер Мелітополя Іван Федоров

"За даними розвідки, підтверджено знищення 100 росіян. Окупанти намагаються знайти бодай когось, але не можуть, адже проти них весь Мелітополь" – заявив Федоров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо, що раніше українська розвідка повідомляла про те, що рух опору Мелітополя ліквідував 70 окупантів. Водночас російські окупанти намагаються усіляко приховати цей акт спротиву українців у тимчасово окупованому Мелітополі.

Нагадаємо, українські військові знищили сім танків окупантів та протитанкову гармату, російська армія й надалі має проблеми з комплектуванням підрозділів та особовим складом

Раніше Знай писав, тікток-війська Кадирова забули про награну відвагу та показали справжню паніку на війні в Україні: "Щось прилетіло"

Також Знай повідомляв, в тимчасово окупованому Мелітополі "пропали" 70 росіян і кадирівців, партизани знищують орків, у хід йде будь-яка зброя