В тимчасово окупованому Мелітополі раптом почали гинути окупанти.

Окупація України російськими військами продовжується, у тимчасово окупованому Мелітополі повідомляють, що військові рф поступово "тануть", відправляючись удобрювати українську землю. Розвідка встановила, що з 20 березня по 12 квітня ліквідовано 70 рашистів, які перебували на нічному патрулюванні. Серед них були й кадирівці.

У всіх ліквідованих виявлено ножові та вогнепальні поранення. Повідомляється, що ймовірно це робота невідомих місцевих патріотів.

"Причина смерті нічних патрульних під час комендантського часу – ножові та вогнепальні поранення. Інформацію щодо точної кількості вбитих та обставини їхньої смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує. Є дані, що це наслідок роботи українського руху опору Мелітополя", - повідомляють у ГУР.

Наразі підрозділи окупаційних військ не досягли результатів щодо пошуку осіб, причетних до знищення військовослужбовців рф.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мелітополь знаходиться під окупацією з перших днів війни. Про окупацію повідомив мер міста, якого потім взяли у заручники ще в перших числах березня. Після того мера Мелітополя звільнили, однак місто від окупантів зачистити не вдалося.

Нагадаємо, раніше російські окупанти знущалися над 83-річною пенсіонеркою при паралізованому чоловікові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", генерал-лейтенант Олександр Павлюк визнаний Героєм України.

Також "Знай.ua" писав, що український воїн загинув, захищаючи вагітну жінку.