Російські окупанти продовжують нести смерть і розруху в Україні. У Миколаївській області загарбники завдали удару по сучасній лікарні, яка обслуговувала великий район. Про це у facebook повідомила глава Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

За час російського вторгнення Україна зазнала величезних збитків, адже загарбники навмисно атакують не тільки об'єкти інфраструктури, а й житлові будинки, школи, садочки та інші будівлі, що не мають відношення до оборонного сектору.

Зруйнована лікарня. Фото: facebook.com/zamazeeva.official
Зруйнована лікарня. Фото: facebook.com/zamazeeva.official

У Миколаївській області повідомили про ще один "сюрприз" від путінської армії. Цього разу окупанти вирішили "звільнити" сучасну лікарню у Баштанці, яка була опорною і обслуговувала великий район.

"Нашу "Баштанську багатопрофільну лікарню" ми завжди наводили в приклад. Вона обслуговує великий район і є опорною. Найближчим часом там мало повноцінно запрацювати сучасне приймальне відділення з усім необхідним обладнанням. Але до Баштанки і до цієї лікарні дотягнулися потворно бридкі руки "русского мира" і тепер замість сучасних лікарських приміщень там зруйновані палати", - розповіла глава Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зруйнована лікарня. Фото: facebook.com/zamazeeva.official
Зруйнована лікарня. Фото: facebook.com/zamazeeva.official

Також загарбники пошкодили відділення гемодіалізу, в якому щодня надавали допомогу сотням українців.

"Найстрашніше це те, що пошкоджено відділення гемодіалізу, яке щодня надавало життєво необхідну допомогу сотням наших громадян", - повідомила Ганна Замазєєва.

Раніше Знай писав, сім'я переїхала в новий будинок під Києвом за день до війни - його спалили росіяни: "Ммені ніде жити".

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Нагадаємо, Чехія допоможе Україні в ремонті бронетехніки: перші в черзі радянські танки Т-64.