Служба безпеки України перехопила розмову одного з російських окупантів зі своєю мамою. Прослухавши перехоплену бесіду, можна почути, як мати не вірить словам свого сина, який прямо зізнався у злочинах проти українців.

Відповідну розмову можна прослухати на каналі Vovan Botan в YouTube.

"Синку, не втрачайте бойового духу! Стільки відео, що вони там творять. Ти знаєш, ви робите велику справу. Ось це запам'ятай! І всім передай!", - каже в розмові російська мати своєму синові, який бере участь у війні на території України.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

При цьому, можна почути, як сам російський окупант робить відверте зізнання. Почувши розмову, яку перехопила Служба безпеки України, можна почути, як хлопець розповідає своїй мамі про те, що вони вбивають звичайних людей і дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Що ми робимо? Вбиваємо цивільних і дітей", - зізнається в розмові російський окупант.

Мати, в свою чергу, настільки зазомбована, що навіть не вірить своєму власному синові, який скоює злочин в Україні і в ньому сам же зізнається.

"Ні, ви не вбиваєте цивільних і дітей! Ви фашистів вбиваєте, бл*ть!", - каже в розмові жінка.

Нагадаємо, що СБУ перехопила розмову окупантів, які готові піти на вбивство, аби не брати участь у війні в Україні.

Також портал "Знай" писав, що СБУ перехопила розмову російського окупанта, який зізнався у вбивстві Українки.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, хто говорив російському окупанту ґвалтувати українських жінок.