Єрмак розповів, що Зеленський відмовився покинути Київ після початку російського вторгнення і як це вплинуло на війну

На 54 день війни у голови Офісу Президента Андрія Єрмака міжнародне видання CNN взяло інтерв'ю.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube
Андрій Єрмак. Фото: YouTube

За словами Єрмака, вранці 24-го лютого, президент Володимир Зеленський знаходився у своєму кабінеті. І всі ці 50 днів він працює у кабінеті президента.

Журналіст, з яким розмовляв Єрмак, припустив, чи могло так статися, що якби він не залишився, ця війна пішла б інакше, як ви думаєте, можливо, український народ знайшов натхнення у боротьбі, бо він теж залишився?

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"На 100%. Це було настільки важливо, що ми тут, в Офісі Президентів та інших державних органах, те, що ми працюємо, виконуємо свої зобов'язання. Я думаю, що це не героїзм. Справжні герої — це наша армія".

За словами Єрмака, якби у нас був афганський варіант, де президент поїхав і у талібів все вийшло, багато регіональних еліт могли б бути дезорієнтовані.

"Ви ж пам'ятаєте 2014 рік і що буває, коли центральна влада у слабких людей. Або ж є приклад Білорусі, де Тихановська підтримувала протести в Європі. Зеленський в Києві і військовий кабінет забезпечили керованість країною і жорстку відповідь росіянам, що і призводить до їх провалу", - підсумував голова ОП.

Нагадаємо, раніше ССО України вміло позбавили Донбас від чеченців, які раніше вбивали мирних в Сирії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міноборони рф Шойгу з'явився на публіці вперше за три тижні.

Також "Знай.ua" писав, що 919 населених пунктів України деокуповано від росіян.