У Донецькій області ЗСУ ліквідували групу чеченців, які були причетними до вбивств мирного населення в Сирії.

Зі складу 1-ї батальйонно-тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії Південного військового округу ЗС рф, вижив один сержант. Серед ліквідованих була достатня кількість масових вбивств мирних жителів Сирії. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікація ЗСУ.

Місце розташування цього підрозділу-місто Шалі, що в Чеченській Республіці. Також там показали фото знищених військових і техніки, їхні документи:"Командир БТГр разом зі своїм начальником штабу були ліквідовані під час обстрілу у своїй БМП-3".

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Також у ЗСУ повідомляють, те що видно на фото, тільки "купка " свіженьких" і "правильних" окупантів, яку воїни ЗСУ знищили під час штурму низки населених пунктів у Донецькій області".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

"З усіх вижив тільки сержант Магомедов. Обгорілого, небагатослівного і майже мертвого його знайшли наші воїни",-прокоментували в телеграм-каналі " сухопутні війська України.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що TikTok загін кадирівців знімають ролики для" Дону " навіть перебуваючи при смерті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Єрмак попередив про новий фейк росіян-здаються в полон зі зброєю союзників.

Також "Знай.ua" писав, що воїн ЗСУ за день знищив 90 одиниць ворожої техніки і став легендою.