Відомий український політик, який був спійманий у спробі втекти від правосуддя, Віктор Медведчук записав нове відеозвернення до президента росії та України. Вимагає, щоб його обміняли на захисників і жителів Маріуполя.

Відповідне відео зі зверненням Медведчука опублікувала Служба безпеки України.

У ролику затриманий звернула до свого кума путіна, і до українського гаранта Володимира Зеленського. Попросив негайно вирішити питання, і обміняти його на захисників і жителів міста Маріуполь.

"Я, Медведчук Віктор Володимирович, хочу звернутися до президента російської федерації Володимира путіна і президента України Володимира Зеленського з проханням про обмін мене українською стороною на захисників Маріуполя і жителів, які знаходяться там на сьогоднішній день, і не мають можливості безпечного виходу через гуманітарні коридори", — заявив Віктор Медведчук.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Не можна не відзначити того факту, що саме російська агресія призвела до того, що в місті зараз по істині гуманітарна катастрофа. Загарбники бомблять мирне населення, і блокують доставку в місто гуманітарної допомоги.

За попередніми даними, зараз в місті за різними оцінками знаходиться близько 120 тисяч мирних громадян, а місто продовжують боронити бійці полку "Азов".

Нагадаємо, що Віктор Медведчук був затриманий СБУ ще 12 квітня, коли намагався втекти з Київської області. Звідти його мали доставити до Придністров'я, а потім до Москви. Але, план провалився, і справедливість восторжествувала.

Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

Нагадаємо, що суд у Львові змінив запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку: тепер грітиме кісточки "на нарах"

Раніше повідомлялося, що Медведчук вивів тисячі людей по мінному полю: Оксана Марченко в Москві заливає про "героїчні подвиги" чоловіка

Також, Оксана Марченко провела прес-конференцію в Москві: вимагає негайного звільнення Віктора Медведчука