Найболючіше під час війни доводиться українським дітям, які зараз замість веселого та щасливого дитинства мають ховатися у бомбосховищах та вмирати від рук та ракет скаженого бункерного діда.

Тисячі українських малюків залишилися без даху над головою, сотні загинули, десятки тисяч змушені були полишити свої міста й домівки.

Один хоробрий хлопчик з Маріуполя на свій сьомий день народження записав звернення до рашистів, які зруйнували його будинок і місто "подякувавши" визволителям за все це.

Хлопчик не з першого разу зміг сказати те, що хотів, адже на фоні постійно лунали вибухи та постріли.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як писав Знай.UA раніше, з початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія зазнала величезних втрат серед особового складу і техніки. У зв'язку з цим у рф і так званих "ЛНР" і "ДНР" почали масштабну мобілізацію, щоб заповнити неабияк прорідилися ряди. Так, в мережі з'явився ролик, як людям, жодного разу не тримали в руках зброю, видають повістки.

Житель Росії поділився роликом, як в його квартиру стукають співробітники військкомату для вручення повістки, найімовірніше, щоб потім відправити воювати в Україну. Хлопець не розгубився і через зачинені двері відшив представника військкомату.

"У мене друг без руки лежить в госпіталі, а брат його на кладовищі вже. Ідіть нах*й зі своєю повісткою. Я ні на яку Україну воювати не поїду", - сказав хлопець.