Дружина нещодавно затриманого колаборанта Віктора Медведчука розповідає у москві, якого героя насправді тримають у СБУ.

На вчорашній прес-конференції Оксана Марченко заливала російським пропагандистам, що її чоловік масово звільняв українців з російського полону. Ба більше, за словами дружини, Медведчук йшов попереду людей по мінному полю.

"Ви добре знаєте, скільки військовополонених звільнив Віктор. Не знаю, бачили ви кадри чи ні, коли він йшов по мінному полю. Він сам вів цих людей по мінному полю. Вночі. І цих людей – тисячі", – на повному сер'йозі заливає Оксана Марченко.

Тож скоро на пропагандистських каналах ймовірно з'явиться змонтований Медведчук, який, як Моїсей, веде звільнених українців по мінному полю.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай.UA повідомляв, що відома колись українська телеведуча, а також дружина колаборанта Віктора Медведчука Оксана Марченко зараз знаходиться в Москві. Там вона влаштувала прес-конференцію, де поскаржилася на українську владу.

Під час трансляції жінка, зовнішність якої зазнала кардинальних змін, намагалася всіляко виправдати свого чоловіка.

На самому початку дівчина зазначила, що поняття не має, де зараз знаходиться її чоловік Віктор Медведчук, якого затримали кілька днів тому.

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

Спілкування відбувалося в медичній масці, так як вона не хотіла б, щоб чоловік побачив її в такому вигляді.

"Були опубліковані два фото мого чоловіка. На одному немає слідів пошкоджень, на другому - видно гематоми і синці. Це означає, що знімки були зроблені на початку і після допиту. Тому є підстави вважати, що СБУ використовує жорстокі фізичні тортури", - заявила Оксана Марченко. На її думку, Служба безпеки України катує його.