Впродовж війни, яку розв'язала рф проти України, президент Володимир Зеленський відважно виконує свою місію. Він часто спілкується з іноземними главами держав та журналістами, несучи основний меседж світові.

У черговому інтерв'ю CNN Зеленський зізнався, що ні він, ні весь український народ не може вірити світові, вірити сусідам. Він заявив, що не впевнений, що росія відступить і перестане обстрілювати Київ, якщо Україна погодиться віддати територію на сході під її окупацуію.

Тому наміру віддавати території у Зеленського нема. Також він зазначив, що вірити у благонадійність деяких країн тепер або деяких лідерів, після ескалації росією війни в Україні нема підґрунтя.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

"Я не вірю світу. Після того, як ми побачили, що відбувається в Україні. Ми, я маю на увазі, що я не вірю цьому почуттю, що ми повинні вірити деяким країнам або деяким лідерам. Ми не віримо словам. Після ескалації з боку Росії ми не віримо нашим сусідам", – сказав президент.

Він додав, що не вірить у жодні документально підтверджені гарантії безпеки та міжнародне право після того, як Будапештський меморандум став "просто папірцем".

"Ми віримо у прагматичні речі. Якщо ви наші друзі або партнери, дайте нам зброю, подайте нам руку, надайте нам підтримку, дайте нам гроші і зупиніть росію, штовхніть росію", - сказав він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official


Зеленський зазначив, що зараз єдина віра — це віра в себе, в наш народ, віра в наші ЗСУ і віра в те, що у світі буде достатньо країн, готових підтримувати Україну не тільки словами, але й діями.

Він зазначив, що досі є такі країни, які багато говорять та мало роблять, бракує сили духу.

Нагадаємо, раніше українським абітурієнтам дозволять складати тест ЗНО в Європі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім розповів про перестрілку між ОРДЛО і Росгвардією.

Також "Знай.ua" писав, що параноїки путіна відреагували на вимогу президента Володимира Зеленського зупинити війну.