Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна буде готова до обговорення питань про вступ до НАТО і повернення Криму тільки після припинення військових дій з боку росії.

"Я вважаю, що все треба розбити на нормальні кроки, повільні, спокійні... є питання НАТО... Криму, ми розуміємо, що коли пострілів немає, давайте переходити і говорити про Але після того, як пострілів немає і відведена техніка...», - вважає глава держави.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Ця заява викликала реакцію російської сторони. На думку спікера Держдуми рф В'ячеслава Володіна, яке він опублікував у своєму Telegram-каналі, справжня мета Зеленського - "виграти час, одночасно звертаючись до НАТО за військовою допомогою". Володін написав, що якщо Зеленський "думає про громадян України", то йому необхідно негайно прийняти два рішення.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

"Перше. Відвести війська з території "Донецької та Луганської народних республік". Друге. Фіксувати на договірній основі зобов'язання щодо визнання Криму та позаблокового статусу України, а також щодо денацифікації та демілітаризації країни. По-іншому не вийде", - вважає спікер Держдуми рф.

Раніше Знай писав, лякають американцями і закликають знищити Україну: в Росії в дитсадку провели "свято війни".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, разрушенние міста, біженці і черги на квартири: Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною.