Російський "Уралвагонзавод" припиняє виробництво, а виробництво російських ЗРК на АТ "УМЗ" - на паузі, через відсутність імпортних комплектуючих.

Виробничі потужності "Уралвагонзаводу" та "Ульяновського механічного заводу" фактично зупинено, а працівників заводів відправляють у відпустку або на війну. Про це повідомляє головне управління розвідки України на своїй сторінці у Facebook.

"УМЗ" – виробник радіолокаційних систем та засобів протиповітряної оборони ближньої і середньої дальності для сухопутних військ ЗС РФ (ЗРК "Бук", ЗРК "Куб", ЗГРК "Тунгуска"). "Уралвагонзавод" - танків Т-72 або новіших танків Т-90 і Т-14 (Армата).

Знищена техніка рф. Фото: Facebook
Знищена техніка рф. Фото: Facebook

Це означає більше врятованих життів в Україні, і є прямим результатом західних санкцій, які мають продовжуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Донедавна основним постачальником російського ВПК була Німеччина. Але із початком вторгнення на територію України будь-яку співпрацю було припинено.

"За словами співробітників, продовжувати виробництво власними силами завод не в змозі, оскільки у ході технологічного процесу не використовується "практично нічого російського"", - повідомляють у ГУР.

Техніка рф. Фото: Facebook
Техніка рф. Фото: Facebook

Усі сили заводських керівників спрямовані на пошук обходу санкцій. Також рф намагається налагодити постачання необхідних комплектуючих з Казахстану.

Проте схеми, якими намагаються скористатися рашисти, призводять до значного здорожчення комплектуючих, та в бюджеті рф такі витрати не передбачені.

Повідомляється, що співробітникам підприємств пропонують підписувати контракти з ЗС рф, на "оператора-навідника" ЗРК "Бук", вбивати українців пропонують за 50 тисяч рублив, на наші гроші це трохи більш як 17 тис. грн.

Нагадаємо, раніше Велика Британія повернула в Україну спецназівців SAS, які вчитимуть українські війська у Києві та його околицях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти запустили ракети по Києву, Миргороду та Полтаві, у Львові спрацювала ППО.

Також "Знай.ua" писав, що у Генштабі показали битву українського БТР з російським танком.