Українцям показали протистояння російського танка з українським БТР. Сумнівів у тому, хто переміг бути навіть не може, адже весь світ вже побачив провальні здібності окупантської армії.

Новий пост з'явився на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в соціальній мережі Facebook, де регулярно діляться різними кадрами, а також публікують актуальну інформацію про російське вторгнення в Україну.

На цей раз там з'явився невеликий ролик. Дрон у повітрі записав на відео протистояння російського танка з українським БТР.

Сумнівів у тому, хто здобув тут перемогу немає. Ми на своїй землі, і маємо сильну перевагу над окупантською армією, яка практично два місяці тому вторглася на чужу землю, і намагається зруйнувати життя місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Де саме був знятий цей ролик - не повідомляється, але одне ясно точно, окупантам не перемогти ЗСУ. Ті будуть до кінця боронити власні землі.

У Генеральному штабі відзвітували про втрати російських окупантів з 24 лютого по 15 квітня. ЗСУ вдалося ліквідувати на українських землях вже близько 20 тисяч особового складу.

Вони нещадно вторглися на територію України, незалежної держави, через що близько 11 мільйонів громадян були змушені покинути свій будинок, перебравшись в більш безпечне місце. Крім того, практично половина з них виїхала в сусідні країни, де їх прийняли в якості біженців.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що жителі Бєлгорода знову поскаржилися на вибухи: білий стовп диму почав підніматися в небо

Раніше повідомлялося, що ЗСУ за ніч відбили 8 потужних атак ворога: у Генштабі розповіли про запеклі бої та ситуацію на фронті

Також, в Росії знову обстріляли свій же сарай на кордоні, звинувативши Україну: провокації тривають