Стало відомо про те, що жителі російського Бєлгорода знову скаржаться на вибухи в місті. Відразу два спалахи з'явилися в небі раптово.

У мережі все частіше з'являються кадри, на яких видно характерні сліди в небі Бєлгорода. Також, місцеві жителі повідомляють відразу про два вибухи.

Поки що офіційної інформації і підтвердження цьому немає, але, очевидці діляться постійно кадрами з місця подій.

Стовп диму почав підніматися до неба.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, незадовго до цього в місті сталася масштабна пожежа, яка також викликала паніку серед місцевого населення. Загальна площа загоряння становить близько 150 квадратних метрів. Мер Бєлгорода Антон Іванов зазначив, що ситуація під контролем, і турбуватися нема про що.

Одним з припущень ранкових обстрілів є робота системи протиповітряної оборони. Потрібно дочекатися офіційних коментарів.

Хлопок у Білгороді. Фото: Telegram
Хлопок у Білгороді. Фото: Telegram

Звичайно ж, в цьому найімовірніше знову буде звинувачена українська сторона, як це вже робили неодноразово в Міністерстві оборони країни агресора.

Вони вже погрожували завдати ударів по центрах прийняття рішень, у тому числі в Києві, якщо українські війська не припинять атакувати об'єкти на території РФ, так і сталося.

Пожежа у Бєлгороді, скріншот
Пожежа у Бєлгороді, скріншот

Після тривалої перерви, в українській столиці знову пролунали вибухи. У частині районів пропала електрика, але, вже все відновили.

Нагадаємо, що затонулий крейсер "Москва" міг бути носієм ядерної зброї

Раніше повідомлялося, що ЗСУ за ніч відбили 8 потужних атак ворога: у Генштабі розповіли про запеклі бої та ситуацію на фронті

Також, захисники Маріуполя з "Азова" вже увійшли в історію: Андрій Білецький пояснив, що їм потрібно зараз найбільше