У російському місті Білгород поблизу кордону з Україною пролунали вибухи, про це повідомляють місцеві мешканці.

Через кілька днів після того, як російська влада звинуватила українські війська у нанесенні удару по складу пального, з'ясувалося, що у Білгороді знову пролунали "хлопки". Їхня природа не з'ясована, проте свідки кажуть, що вибухи були досить потужними, що затряслися шибки у вікнах.

Хлопок у Білгороді. Фото: Telegram
Хлопок у Білгороді. Фото: Telegram

На тлі панічних настроїв, та нещодавнього вибуху на нафтобазі, у якому російське міноборони звинуватило українські вертольоти, Білогородці побоюються будь-яких звуків.

Місцевий чиновник з Білгородської області повідомив, що в неділю в селі Томарівка стався вибух, але ніхто не постраждав і майно не постраждало.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Пролунав вибух, уламки впали на землю", – написав у додатку Telegram голова Яковлевського міськрайону під Бєлгородом Олег Медведєв.

Нагадаємо, що пресслужба українського Міноборони повідомила, що станом на сьогодні українська держава здійснює оборонну операцію щодо відбиття збройної російської агресії на території України, та відкинула звинувачення в обстрілах Білгорода.

Водночас повідомляється, що білгородські розумники, які надивилися новин про біологічну зброю, почали труїти голубів. На відео у соцмережі видно, що голуби просто лежать, а інші збирають крихти.

Хтось розсипав на вулиці суміш, від якої дихнуть голуби. Мертві птахи тепер усюди — і біля будинків, і на тротуарах, і на газонах.

Отруєні голуби. Фото: Telegram
Отруєні голуби. Фото: Telegram

У коментарях ніяк не можуть визначити українські то голуби, чи ще ні, і на скільки вони небезпечні.

"Щоб заразиться від голуба, його потрібно цілувати в ясна. Улюблений трюк голубників — давати воду з рота. Ще варіант — облизати голуба...", - пишуть в коментарях

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала безглуздий фейк росТБ про "бойових гусей" і лабораторії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти "денацифікували" корівник, бояться не лише курей та голубів.

Також "Знай.ua" писав, що відважний десантник з ПЗРК збив два російських бомбардувальники.