Українцям розповіли історію родини, яка разом захищає Україну на фронті. Не можуть сидіти склавши руки, поки агресор намагається захопити чужі території.

Їх історію розповіли на сторінці Міністерства оборони в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про актуальну інформацію в країні.

У нашого героя псевдонім "Стріла", він боєць 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. На фотографіях він обіймає свою дочку Наталію, яка кілька років тому також прийняла рішення укласти контракт з ЗСУ.

Вони з батьком сильно зблизилися за цей час, і тепер разом приховують від мами всю небезпеку, яка відбувається на фронті. Намагаються її відгородити від цих розмов і новин.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

На фронт "Стріла" прийшов у 2014 році. До цього працював майстром з виготовлення взуття, і під час війни закінчив технікум легкої промисловості.

Пост про героїв, фото: скріншот
Пост про героїв, фото: скріншот

В один момент збирався повернутися до звичайного життя, але, потім Росія вторглася з повномасштабною війною на територію України, і він зрозумів, що ще час не настав. За вісім років був вдома лише кілька разів у відпустці, також мав дві перерви по службі. Весь інший час захищає нашу з вами країну.

"Наша мама - героїчна жінка. Всі роки війни практично сама. Коли тато йшов на фронт, говорив: "Ой, я випадково потрапив в армію, мене забрали". Мама питала: "А медкомісія у військкоматі теж випадково пройдена?" - з посмішкою розповідає Наталя.

Приємним бонусів для нього стало те, що в той момент через ангіну жінка не могла на нього кричати.

Сім'я військових, фото: Facebook
Сім'я військових, фото: Facebook

Їхня ж донька Наталя служить з 2019 року. Вона отримала освіту технолога: і якийсь час працювала на заводі. Потім, було прийнято рішення підписати контракт, і вона стала частиною ЗСУ.

На службі вона не одна, а зі своїм чоловіком. Вони уклали шлюб всього за 2 дні до настання Росії. У квітні планували зіграти весілля, але, плани різко змінилися.

Сім'я військових, фото: Facebook
Сім'я військових, фото: Facebook

"22.02.2022 - дзеркальна, красива дата. Купили костюм, сукню, запланували час розпису. І раптом за день цього нам повідомляють, що у роти запланований виїзд на 22-е. Я збираю речі, а у самої сльози. "Що плачеш?" - запитують мене. Реву: "Заміж хочу". Комбат махнув рукою: "Вийдеш, не переживай". Завдяки тому, що командири пішли назустріч, розпис таки відбувся. Ми схопилися в машину - Женя, тато, я за кермом - і погнали в ЗАГС", - згадує Наталя.

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що воїн-музикант з Карпат розповів про настрої в ЗСУ, і що змінилося з 2014 року

Раніше повідомлялося, що поки окупант вбивав мирних українців, дружина вирішила закрутити з другом, розмову з полону

Також, з ножем пішов на БМД і переміг: український Рембо провів блискавичну операцію