Голова Одеської ОВА Максим Марченко заявив, що ракетний крейсер "Москва", по якому днем раніше потрапили українські захисники, догорає в Чорному морі. Це він сказав у своєму зверненні, яке опублікував у telegram-каналі.

Увечері, 13 квітня з'явилася інформація про поразку українською ракетою "Нептун" російського ракетного крейсера "Москва", який є одним з найбільш захищених кораблів у флоті рф.

Максим Марченко. Фото: скрін youtube
Максим Марченко. Фото: скрін youtube

Так, голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що на даний момент гордість російського флоту ракетний крейсер "Москва" догорає в Чорному морі і більше не буде обстрілювати Одещину та інші регіони України.

"Добрий вечір, Одещина. Хочу ще раз поділитися радісною новиною про яку говорилося раніше. Ракетний крейсер "Москва", який вчора був підбитий нашими ракетами догорає в Чорному морі. Спасибі Військово-морським силам за бездоганну роботу. Чекаємо нові влучні попадання по російських кораблях", - сказав голова Одеської ОВА Максим Марченко.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Згодом, ближче до ночі Міністерство оборони Російської Федерації все ж підтвердило факт того, що флагман потонув. Про що заявляли українські ЗМІ ще вдень.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.