Росія влаштувала чергову провокацію, в якій звинуватила Україну. Так, стало відомо про обстріл населеного пункту Климово в Брянській області, що знаходиться недалеко від кордону з Україною. Про це повідомляють РосЗМІ.

російські окупанти вже показали, що не мають ні честі, ні жалю і вміють воювати тільки проти мирного населення, яке не може відповісти. ЗСУ дають потужну відсіч ворогові, тому Росія вирішила вдатися до методу провокацією, щоб ще більше посилити "антиукраїнські настрої" у рф.

Провокація рф. Фото: скрін youtube
Провокація рф. Фото: скрін youtube

Так, російські ЗМІ почали писати нібито про ракетну атаку українськими вертольотами. У мережі з'явилося відео, на якому видно дим імовірно після ракетних ударів. За версією росЗМІ на територію рф нібито вторглися два вертольоти ЗСУ і завдали 6 ударів по житлових будинках. Цікаво, що люди на відео говорять про три удари і по військовій частині.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Втім, чому не спрацювали сили ППО рф і ніхто не сфотографував або не зняв на відео ті самі вертольоти, не вказується.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Нагадаємо, захисники Маріуполя з "Азова" вже увійшли в історію: Андрій Білецький пояснив, що їм потрібно зараз найбільше.