У мережу потрапила дуже серйозна інформація, яка може поставити в ступор багатьох людей на нашій планеті. Стало відомо про те, що через вторгнення росії в Україну може голодувати близько 20% населення на Землі.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "НВ"

Потрібно повідомити про те, що генеральний секретар НАТО Антоніу Гутерріш зробив дуже тривожну заяву. За його словами через війну в Україні буде голодувати 20% всього населення на нашій планеті.

"Єдине міцне рішення війни та її наслідків для найбідніших і вразливих людей у світі - це мир", - сказав Антоніу Гутерріш.

Крім цього, в соціальних мережах моментально почала розлітатися ця новина. Більшість ЗМІ почали говорити про це, попереджаючи про небезпеку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Війна в Україні може призвести до злиднів понад 20% людства — генсек ООН», - повідомляється в месенджері.

На превеликий жаль, путін виявився справжнім маніяком і терористом. Через свою божевільну ідею захопити Україну він зовсім втратив розум і навіть не хоче думати про наслідки. Він чинить як справжній Гітлер, часом навіть гірше.

Якщо говорити про саму росію, то вже на даному етапі через санкції звичайні жителі рф страждають так, як ніколи. Якщо говорити про економіку країни-агресора, то все йде за планом – санкції починають себе відпрацьовувати.

Нагадавши, українцям повідомили, яких чекати цін на соняшникову олію.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Кім жорстко звернувся до росіян.

Також портал "Знай" писав, що у мережі розповіли про евакуації з Донбасу.