За доносом мешканця Криму, жінку, яка зробила манікюр з жовтими та блакитними кольорами викликали у ФСБ.

За повідомленням Кримської правозахисної групи, 46-річну кримчанку з Ялти викликали до ФСБ, за український манікюр на пальцях. Про манікюр повідомив поліції місцевий мешканець.

"Ольгу Дяченко викликали за доносом місцевого, який помітив нафарбовані нігті: один із нігтів, за його словами, був пофарбований у синій та жовтий кольори, а інший – у червоний та чорний", - йдеться в повідомленні.

Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: YouTube
Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: YouTube

За словами жінки, вона народилася в Україні, а 2021 року отримала російське громадянство. "Український" манікюр вона зробила два тижні тому і до цього випадку, за її словами, на нього ніхто не звертав уваги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Порушниця працює у "Бюро перекладів" і один з відвідувачів побачив "зраду" прямо в шановному закладі, про що поспішив повідомити відповідним органам.

Жінка пояснила "поліцейським", що зробила звичайний різнобарвний манікюр, але вони передали інформацію про Дяченко до місцевого відділення ФСБ. Після розмови ялтинку змусили стерти манікюр.

У Криму триває протистояння українців які залишилися жити під окупацією, та чинять опір окупантам. Так нещодавно у Севастополі заарештували на два місяці двох місцевих жителів за проколювання шин автомобілів з символом Z.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська розповіла історії травмованих українців, це зробили з ними окупанти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", визволені з російського полону пілоти розповіли, чим їм погрожували.

Також "Знай.ua" писав, що у Маріуполі росіяни знищили історичну будівлю, яка пережила дві світові війни і революцію.