У мережі знову показали, у що російські окупанти перетворюють колись мирне і затишне місто Маріуполь. Будинки з історією продовжують знищувати.

Про це стало відомо завдяки Центру стратегічний комунікацій та інформаційної безпеки в соціальній мережі Facebook. Там регулярно публікують важливу інформацію.

На опублікованих кадрах можна побачити будинок, який пережив дві світові війни, а також революцію. Пережив все, але, не російську напасть.

Пост про Маріуполь, фото: скріншот
Пост про Маріуполь, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На одному кадрі це яскравий будиночок, в якому панує життя. Відмінна локація для нових фотографій. На іншому ж знімку цей будинок повністю зруйнований. Від колишнього життя тут нічого не залишилося. Зруйновані стіни, вибиті вікна, і купа сміття, яке після себе залишили російські окупанти.

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

"У 2014 році переселенці з Донецька втекли в Маріуполі від ворожої навали і заснували тут свій бізнес, але Росія прийшла знову і хоче забрати у нас все. Нічого в окупантів не вийде. Україна переможе, а Маріуполь розквітне знову!" - йдеться в повідомленні під постом.

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

Не можна не відзначити в черговий раз того факту, що ситуація в Маріуполі на сьогоднішній день є однією з найскладніших. Російські окупанти оточили місто з усіх боків, і намагається зробити захоплення території. Українські ж військові більше місяця намагаються дати відсіч загарбникам, і не здаються.

За заявами місцевої влади, місто зруйноване практично на 90%, а кількість жертв серед мирного населення перевищила вже число в кілька тисяч. За деякими даними понад 10 тисяч громадян загинули, коли намагалися врятуватися від загарбників.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські окупанти знущалися над 83-річною пенсіонеркою при паралізованому чоловікові

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти звезли мобільні крематорії до Маріуполя після застосування невідомої речовини

Також, окупанти обстріляли ще одну залізничну станцію в центрі України