Братів Тимура та Максима війна застала у Гостомелі. Вони разом із родинами не встигли евакуюватися у перші дні, тому відчули на собі все, що робила російська армія в Київській області.
На фейсбук-сторінці Генерального штабу ЗСУ повідомили, що братам довелося жити у підвалах разом із ще декількома родинами. Вони постійно хотіли виїхати, але кілька евакуацій виявилися невдалими, адже ворог просто розстрілював колони з цивільними.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Єдине, що вселяло надію і не дозволяло впасти духом – це людська згуртованість та підтримка одне одного. Хтось ділився їжею, хтось – ліками, які рятували життя. Нашій родині пощастило, ми змогли добратися до Києва, звідки поїхали на західну Україну", - зазначили вони.

Після того, що довелося пережити братам, вони не змогли просто сидіти і чекати перемоги на відносно мирній землі. Саме тому вони зробили свідомий вибір і пішли до територіального центру комплектування та приєдналися до лав захисників.
У мирному житті Максим науковець, кандидат фізико-математичних наук, а Тимур – актор популярних серіалів, таких як "Нюхач", "Слід", "Водна поліція" та інших, однак сьогодні вони зі зброєю в руках захищають рідну землю та роблять все можливе для перемоги.

"Ворог змусив нас із братом, моїх друзів взяти до рук зброю і йти у бій. Загарбники самі розбудили в нас войовничість. Без перемоги повертатися додому ми не плануємо! А в рідні домівки ми повернемося обов’язково!" – кажуть брати.

Нагадаєо, волонтер вижив після розстрілу і розповів, що діялося в окупованому селі: "Вдав, що не дихаю"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше Знай писав, генерал-лейтенант Олександр Павлюк визнаний Героєм України: "Гідний Золотої Зірки"

Також Знай повідомляв, артилерист ЗСУ потішив ще однією "Чорнобаївкою", російські танки гинуть десятками: "Вони лізуть – ми їх нищимо"