У соціальній мережі повідомили про те, що черговий український військовослужбовець удостоївся звання Героя України. Стало відомо, що генерал-лейтенант Олександр Павлюк отримає дуже серйозний орден За захист України.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі " Новини Еспресо»

Вже всьому світу відомо, які мужні і героїчні українські військові.

Потрібно нагадати про те, що путін розраховував на те, що він захопить Україну всього за кілька днів, проте він виявився дуже сильно не правий. Також потрібно повідомити, що розвідка Європейського Союзу, як і його лідери думали, що росія може захопити Україну в перший же день наступу.

На превелике щастя для України, всі вони виявилися неправі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Герої України Генерал-лейтенант Олександр Павлюк-Герой України з удостоєнням ордена" Золота Зірка"", - повідомляється в месенджері.

Важливо відзначити, що абсолютно всі жителі України безмежно вдячні нашим захисникам. Президент України Володимир Зеленський приділяє особливу увагу нашим захисникам і на постійній основі нагороджує орденами воїнів ЗСУ, які проявляють неймовірну мужність і свої професійні навички.

Є ще одна, не більш приємна новина, в якій йдеться про українських військових. Є відомості, що західні країни просто в захваті від навичок ЗСУ.

Нагадавши, у мережі повідомили, що відразу кілька президентів закордонних країн приїхали в Україну на зустріч з Володимиром Зеленським.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Потап показав обстріли міст окупантами.