З перших днів повномасштабної війни Маріуполь опинився однією з найгарячіших точок України. Українські військові відважно та ціною власного життя захищають місто, й не дають ворогу окупувати його.

У вівторок, 12 квітня з Маріуполя дійшла гарна звістка. Там підрозділ 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Бєлінського в результаті чітко спланованої спецоперації зміг вийти з оточення ворога та з'єднатися з полком "Азов". Про це розповів один з офіцерів бригади у коментарі "Преступности.НЕТ".

Морські піхотинці об’єднались з полком “Азов”, скріншот
Морські піхотинці об’єднались з полком “Азов”, скріншот

Попри велику складність, військовим все-таки вдалось успішно провести спецоперацію та з'єднатися з полком "Азов", аби й надалі захищати Маріуполь.

"Я не можу розповісти вам деталі, але можу сказати, що зараз ми з'єдналися з полком "Азов". Вийти вдалося декільком сотням морських піхотинців, у тому числі й пораненим", - розповів офіцер бригади.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Морські піхотинці об’єднались з полком “Азов”, скріншот
Морські піхотинці об’єднались з полком “Азов”, скріншот

Варто нагадати, що раніше бійці 36-ї бригади морської піхоти розповіли, що вони знаходились в оточенні і жодного підвезення боєприпасів та продовольства не відбувається. Наразі Маріуполь героїчно обороняють полк "Азов", морська піхота, "Корд", Сили спеціальних операцій, прикордонники, СБУ, Нацгвардія та інші підрозділи.

Нагадаємо, воїн-музикант з Карпат розповів про настрої ЗСУ, і що змінилося з 2014: "Усі розуміють, заради чого вони це роблять"

Раніше Знай писав, окупанти закликають українців їхати на Далекий Схід, як це робили нацисти у 40-х: обіцяють гроші та житло

Також Знай повідомляв, ЗСУ продовжують гнати окупантів назад до росії: звільнено понад 15 населених пунктів на Херсонщині