Продовжується війна росії проти України, чимдалі більше військ накопичує ворог та захоплює українські мирні території. Стало відомо, що на захоплених територіях, окупанти розклеюють листівки із закликом до українців переселятися на Далекий Схід.

У Мережі показали, які листівки розклеюють рашисти, з пропозиціями переселятися на Далекий Схід. Історія повторюється. Нацисти в 1940-х також обіцяли хороше життя, коли викрадали людей на роботу в Німеччину. Сотні тисяч українців знайшли там не золоті гори, а приниження, нелюдські знущання або смерть. Про це повідомляє Маріупольська міськрада.

Примусова депортація маріупольців. Фото: Tekegram
Примусова депортація маріупольців. Фото: Telegram

Окупанти роздають маріупольцям листівки, агітуючи переселятися на Далекий Схід. Обіцяють гроші, землю та громадянство рф. Українців вивозять до найдепресивніших регіонів росії.

Тепер зрозуміло потворну логіку путіна. Спочатку рашисти знищують успішне тепле місто на Азовському морі. І женуть людей до Сибіру та Сахаліну. Їм потрібні нові гастарбайтери.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Примусова депортація 1940 році. Фото: Telegram
Примусова депортація 1940 році. Фото: Telegram

Відомо, що українців, яких вивезли з України, тримають у таборах, з охороною, та неможливістю вільно пересуватися. Багатьох змушують писати заяви та видають паспорти рф, що суперечить правилам війни, які беззаперечно багатократно порушив путін та його поплічники.

Нагадаємо, раніше захисник Маріуполя записав звернення до українців, потрібно терміново звільнити місто.

Як повідомляв портал "Знай.ua", очільника МЗС Дмитра Кулебу війна позбавила спілкування з донькою.

Також "Знай.ua" писав, що астролог Валентина Віттрок передбачає, що столиця Росії може повністю повторити український Маріуполь.