Глава військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул заявив, що лінія військових зіткнень відсунута від Дніпропетровської області і тепер проходить територіями Херсонської. Про це він повідомив в ефірі телемарафону у вівторок, 12 квітня.

Збройні Сили України активно витісняють російських окупантів з території України. Так, за словами Олександра Вілкула лінія військових зіткнень відсунута від Дніпропетровської області і тепер проходить територіями Херсонської.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Він зазначив, що українські захисники повернули під контроль понад 15 населених пунктів на Херсонщині, які були захоплені російськими окупантами. На даний момент в населених пунктах відновлюється інфраструктура, в першу чергу лінія електропередач.

Знищена техніка рф. Фото: скрін youtube
Знищена техніка рф. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що за час війни проти України Росія зазнала величезних втрат як у живій силі, так і в техніці. Так, станом на 12 квітня, за даними Міністерства оборони України, російська армія втратила 19 600 особового складу.

Скрін facebook
Скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай писав, Путін відправляє українців до Сибіру і за Полярне коло: близько 100 тисяч громадян опинилися в тисячах кілометрів від будинку.

Також наш портал інформував, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, Знай повідомляв, що Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".