Українців продовжують знайомити з героями, які щодня захищають наші землі від російського вторгнення. Цього разу прийшла черга Анатолія. У нього досить творчий псевдонім - "червоно-чорний".

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про головні події в Україні.

Анатолій родом з Карпат, і він є лауреатом чисельних музичних конкурсів, грав у колективах. Життя було наповнене музикою, але, поки що це все на паузі.

Розповідає, що його історія почалася ще під час Майдану в Києві. Він пішов добровольцем в один з батальйонів, і в результаті підписав контракт з ЗСУ. Починав з солдата, а зараз вже офіцер.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Працюємо практично кожен день і щоночі. Час летить так швидко, що ми навіть забуваємо, який сьогодні день. На початку широкомасштабного вторгнення було взагалі "весело" - перли і перли величезні колони окупантів. Зараз їх набагато менше. Наше основне завдання-підтримка піхоти. Тільки чуємо: "накиньте їм вогню!", відразу беремося за справу. Підрозділ-бойовий, багато хлопців воюють ще з 2014-го. А головне - всі розуміють, заради чого вони це роблять" - йдеться в повідомленні.

Через Мінські угоди українська артилерія не стріляла. Але, при цьому військові без діла не сиділи, і наточували свої навички, готувалися. Як показав час - не дарма. Вони продовжують давати сильну відсіч російським окупантам.

Військовий Анатолій, фото: Facebook
Військовий Анатолій, фото: Facebook

"І навіть ті чоловіки, які прийшли після тривалої перерви, схоплюють все "на льоту" і буквально через день-два все згадують. Приємно радію від кожного з побратимів. Та й в тилу - всі молодці, згуртувалися, як ніколи. Тому твердо переконаний, що скоро загарбники відступлять і перемога буде за нами!" - підсумував чоловік.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

При цьому, він зазначає, що в сім'ї немає військових, він перший. Однак, безумовно всі патріоти, і вірять у перемогу.

Нагадаємо, що Віталій Кім попередив про нову тактику росіян, дізнаються секрети від самих українців

Раніше повідомлялося, як відчувають себе жителі Маріуполя після атаки невідомою речовиною: свідчення постраждалих

Також, голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус про наступ на Чернігів: не ведіться