Голова Офісу президента попередив українців та західних союзників, що росія готує масштабну інформаційну війну проти наших захисників.

Росія може запускати фейки, що нібито українські військові здаються зі зброєю союзників у полон, повідомляє Андрія Єрмак.

"росія починає «фейкову операцію» щодо зброї, яку нам передають союзники. Вони розуміють, що програють війну, бачать свою відсталість і прагнуть «збити» поставки озброєнь будь-якими методами. Наприклад, один з останніх фейків - буцімто знищення переданих Словаччиною ЗРК С-300. Цю інформацію вже спростував прем‘єр Едуард Хегер. Нам відомі сценарії росіян. Назву один з них. Вони можуть запускати фейки, що українські солдати буцімто здаються зі зброєю від союзників і вона масово переходить на озброєння російської армії. Хочу одразу попередити такі фейки. Бо зброя в руках воїнів ЗСУ виключно відправляє ворога на той світ. Тому російська душа може і далі жити у власних рожевих мріях, поки ще жива". пише керівник ОП

Також сьогодні в інформаційному полі України попереджають, що росія готує масшатабні інформкампанії проти нашої держави, щоб зірвати поставки зброї.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв Знай.UA, з подібним попередженням вже виступив голова МЗС України Дмитро Кулеба. Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба зробив важливу заяву стосовно постачання Україні зброї іншими країнами.

За його словами росія добре розуміє, що такі поставки необхідні Україні для підтримки оборонної здатності перед російськими військами, які вдерлися на територію нашої держави 24 лютого.

З цієї причини, росія всіма можливими способами намагається зірвати постачання зброї в Україну.

"Росія знає, що постачання зброї є важливим для України, і мобілізує всі зусилля, щоб підірвати їх. Москва підготувала масштабну інформаційну кампанію, спрямовану на іноземні ЗМІ та політиків. Їхня фабрика тролів може спамити електронні листи та засипати коментарі дезінформацією про Україну. Не піддавайтеся цьому.", - написав у Twitter глава МЗС Дмитро Кулеба. Дмитро Кулеба