Українцям продовжують розповідати про героїв, які щодня захищають наші з вами землі від російських окупантів. Цього разу мова пішла про Євгена Шматалюка.

Такі розповіді про хоробрих вчинках наших військових вже стали легендами, і новою сторінкою нашої з вами культури. Зовсім скоро на ніч дітям розповідатимуть казки про розгром окупантів у Чорнобаївці, а також про воїнів, які боролися зі злом, і звичайно ж перемогли.

Євген Шматалюк, фото: вільне джерело
Євген Шматалюк, фото: вільне джерело

Євген Шматалюк безумовно стане їх частиною. Він один з тих, хто продовжує щодня обороняти українські землі від зла. Чоловік є командиром десантно-штурмового підрозділу 95-ї окремої бригади ЗСУ.

"За один день він відбив чотири потужні атаки агресора, знищив 30 одиниць броньованої та 60 одиниць автомобільної техніки, а також частину особового складу окупантів. В один день! Указом Президента України йому присвоєно звання Героя України з орденом "Золота Зірка". Пишаємося! Така сміливість не дається напрокат! Це чеснота наших українців! Разом переможемо!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в Україні вже півтора місяці йде повномасштабна війна. Загальні втрати противника станом на 11 Квітня склали 19500 чоловік особового складу. Це вкрай багато, якщо врахувати статистику попередніх воєн, в яких брала безпосередню участь Росія.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ймовірно, противник, щоб порушити постачання вантажів у місця ведення бойових дій, продовжить удари по об'єктах транспортної інфраструктури на території України з метою їх знищення або виведення з ладу.

Нагадаємо, що відкрито міст, який полегшить дорогу на Київ з Ірпеня, Бучі та Гостомеля

Раніше повідомлялося, що депортованим українцям насильно видають паспорти рф

Також, россіяни після Краматорська обстріляли ще одну залізничну станцію