Зараз, в умовах війни, наші діти вимушено стали дорослішими. Стали усвідомленіше мислити, і просто хочуть повернутися в рідні стіни, в мирні міста. Багато з них не стоять осторонь, а звертаються до світових спільнот із закликом допомогти.

Не стала мовчати і 11-річна Софія. Українка записала відеозвернення, яке стрімко почало набирати популярність в Інтернеті. Говорила вона німецькою мовою, щоб якомога більше людей це почули, і зрозуміли всю серйозність проблеми.

Дівчинка з України, їй всього лише 11 років. Однак, вона вже знає не з розповідей, що таке війна. Вона прийшла в її країну.

Софія, фото: скріншот з відео
Софія, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Своїм зверненням дівчинка хоче закликати всі організації, які прагнуть врятувати якомога більше людських життів. Всіх тих, хто продовжує боротися за права людей. Це все потрібно Україні зараз як ніколи.

Діти, фото: скріншот з відео
Діти, фото: скріншот з відео

"Українці переживають найгірші часи у своїй історії. Наші міста і села горять, наші церкви, школи, лікарні підривають, але головне - гинуть наші люди. Можна сховатися від бомб і ракет, але неможливо сховатися від голоду, застуди і зневоднення і болю" - говорить 11-річна дівчинка.

Видно, що вона як ніхто співпереживає ситуації, що зараз склалася в Україні. Кожна людина знаходиться в небезпеці. Неможливо попрощатися з усіма кого любиш, і з усім, що у вас є.

Діти в бомбосховищі
Діти в бомбосховищі

"Ми діти України, ми хочемо миру" - підсумувала свій виступ дівчинка.

Дійсно, досить складно усвідомлювати той факт, що наші діти зіткнулися в реальності з таким поняттям як війна. Окупантам на це плювати, і вони безжально позбавляють їх життя, або ж залишають без батьків. Це потрібно негайно зупинити, поки не стало занадто пізно.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ за день знищив 90 одиниць ворожої техніки і став легендою: зумів відбити 4 потужні атаки росіян

Раніше повідомлялося, що хочуть зірвати поставки зброї Україні: глава МЗС Дмитро Кулеба розкрив план рф

Також, Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів