Путінський посіпака, очільник Чечні Рамзан Кадиров, перехвалені бойовики якого прославилися як «ТікТок-війська», знову зібрався «захопити Київ».

Про це він повідомив у своєму новому відеозверненні у соцмережах, показавщи на підтвердження своїх намірів купу карт на столі.

«Отримав карти. Повністю, дон, точки позначені, завдання зрозумілі. І ми вже починаємо працювати конкретно, точково, дон. Буде ще наступальна робота, дон. Не тільки у Маріуполі, дон, а й у всіх інших там населених пунктах, містах та селах, дон. Луганськ та Донецьк, дон, насамперед звільнимо. Таке завдання поставлене верховним головнокомандувачем, нашим дорогим президентом Володимиром Путіним. І потім далі заберемо Київ та всі інші міста», — розмріявся Кадиров.

Його не збентежив навіть той факт, що Луганськ і Донецьк з 2014 року перебуває під контролем проросійських бойовиків. Вочевидь, саме від них і зібрався звільняти українські міста любитель ефектних відосиків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цікаво, що після важких втрат на Київщині та переходу до зйомок сфабрикованих відеороликів про Маріуполь, Кадиров знову намірився «захопити» столицю України.

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, Гаврилівські кадирівці: окупанти вивозять з Білорусі викрадені в Україні машини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х-29 по українській "біолабораторії" - біля Гуляйполя знищено екотуалет.