Стало відомо про те, що Росія знову атакувала Миколаїв. Голова ОДА Віталій Кім розповів про наслідки ракетного удару, і записав звернення.

В Telegram- каналі чоловіка з'явився новий ролик, в якому він розповів про ракетний удар на місто Миколаїв. Сталося це пізно ввечері неділі, 10 квітня. Всі райони міста були засліплені яскравим спалахом, за яким послідував вибух.

"Вчора вночі бахнуло, всі про це писали. Приховувати не буду, там ракети, тому там коригування не потрібне. Це російські окупанти напали на підприємство з Катару на території нашої області. Постраждалих (жертв) немає, два ангари порожніх. Охоронець постраждав від розбитого скла", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, Далі Віталій Кім зазначив, що багато російських військових різко почали відмовлятися їхати в Україну під будь-яким приводом. Їх не лякає навіть в'язниця, Тільки б залишитися живими, і мати можливість побачити сім'ю. Частина з них з Москви.

Мабуть, ще хоч трохи залишилося здорового глузду, а також вільного доступу в інтернет. В основному їдуть ті, хто їх далеких місць РФ.

"Їм наобіцяли, що вони будуть героями, але вони Інтернетом користуватися не вміють, ну поки доїдуть, їм розкажуть, що тут відбувається" - продовжив Віталій Кім.

Віталій Кім, фото: Facebook
Віталій Кім, фото: Facebook

Нагадаємо, що Росія напала на українські території півтора місяці тому. Вони думали, що зуміють за кілька днів завоювати великі міста, і їх тут зустрічатимуть як героїв. На ділі, цей їхній план провалився, і вже через кілька тому вони були деморалізовані, адже втрати колосальні.

Нагадаємо, що українські воїни знищили Російський склад боєприпасів на Луганщині

Раніше повідомлялося, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х - 29 по українській "біолабораторії"

Також, Володимир Путін довів Росію до дефолту: антирекорд 1999 побитий