Стало відомо про те, що Сполучені Штати Америки готові надати Україні ще більше зброї. Все для того, щоб зуміти побороти агресорів на полі бою.

Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван. Він повідомив, що в Білому домі працюватимуть з міжнародним співтовариством, щоб забезпечити відповідь Росії.

Джо Байден
Джо Байден

США обіцяють в найкоротші терміни почати поставку Україні ще більше зброї, щоб зуміти протистояти російським військам. Крім цього, будуть посилювати тиск на економіку Росії, а це означає, що санкцій найближчим часом стане ще більше, і вони будуть ще сильніше.

"Ми збираємося надати Україні зброю, необхідну їй, щоб дати відсіч росіянам, не дати їм захопити більше міст і селищ, де вони скоюють злочини" - говорив у своєму виступі Джейк Салліван.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Салліван, фото - kp
Салліван, фото - kp

За словами людей з адміністрації Байдена, зброя в Україну надходить щодня, у величезних кількостях, і вони вкрай сподіваються на те, що це зможе допомогти у війні проти Росії та її диктаторської влади.

Всього, з початку повномасштабної війни, а це 24 лютого, США відправили військову допомогу Україні на суму 1,7 мільярда доларів. Постачання зброї включали оборонні зенітні ракети Stinger і протитанкові ракети Javelin, а також боєприпаси і бронежилети.

поставки Javelin для України
поставки Javelin для України

Однак, українська сторона наполягає на тому, що цього недостатньо, і для перемоги над ворогом потрібна сильніша зброя. Але, за океаном і в Європі побоюються, що Росія сприйме це як втручання у війну, і не хочуть цього робити.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що лікарняний під час війни: у МОЗ розповіли українцям, як оформити документ

Раніше повідомлялося, що сiм'я з Бородянки, ховаючись від окупантів, почула їхнє обурення через життя українців

Також, скільки українців чоловіків намагалися втекти від війни-вижили не всі