Збройним силам України вдалося знищити велику ворожу колону техніки.

Російські загарбники прямували в напрямку міста Ізюм на Харківщині, яке є стратегічно важливим у цій війні Про це стало відомо з повідомлення голови Харківської Обласної військової адміністрації (ОВА) Олега Синєгубова у його особистому телеграм-каналі.

Крім того, у Вільхівці бійцями 92-ї бригади було виявлено яму, яка стала братською могилою для російських солдатів. Трупи своїх побратимів у ямі покинули самі ж російські військові.

«Це приклад того, як ці нелюди вчиняють навіть із “своїми”», - наголосив Синєгубов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також в області триває евакуація мешканців Лозової, з населеного пункту вже виїхали близько 20 тисяч осіб.

У посиленому режимі доставляється гуманітарна допомога для територіальних громад. У самому Харкові пункти видачі гумдопомоги працюють у звичному темпі. В обласному логістичному штабі продовжують отримувати найнеобхідніші речі: продукти харчування, засоби гігієни та решта.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

Додамо, що російські командувачі відмовляються визнавати свої втрати у війні з Україною, і покидають трупи солдат на українських дорогах, полях та в лісах. За словами росіян, у них в цій війні "потерь нет".

Нагадаємо, "Знищена російська гаубиця Мста-С": українські воїни показали, що крадуть окупанти. До дітей не довезли.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ведучий Юрій Горбунов допомагає купляти карети швидкої медичної допомоги.

Також портал "Знай" писав, що Михайло Подоляк розповів, як поводяться рашисти під час переговорів.