У соціальній мережі показали відеоролик, в якому можна побачити знищену російську техніку і те, що поцупили вже загиблі окупанти в Україні.

Відповідний відеоролик розмістили на YouTube-каналі "OFF-ROAD UA"

Вже всі добре розуміють, навіщо прийшли окупанти на територію України. путіну потрібна українська земля будь-якими способами, навіть якщо він знищить все населення і всю інфраструктуру.

Що стосується самих окупантів, то вони прийшли знищувати все на своєму шляху, ґвалтувати, грабувати, навіть вбивати тварин.

"Вкрадені рашистами іграшки з магазину поруч зі знищеною російською самохідною гаубицею Мста-С", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім цього, є ще маса випадків, коли окупанти крали навіть жіночу білизну. Вони крадуть абсолютно все - від тарілок з виделками до кондиціонерів і телевізорів.

Є маса перехоплених розмов окупантів СБУ, де чітко чутно, про що говорять рашисти, у яких в голові чорти що.

Потрібно приділити особливу увагу ЗСУ, які дають неймовірну відсіч так званій «другій армії світу». Можливо, вони і були колись другою армією, але це було до того, як вони зустрілися на полі бою з ЗСУ.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Катерина Кухар приготувала радісні новини.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олена Кравець заговорила про Володимира Зеленського.

Також портал "Знай" писав, що Михайло Подоляк розповів, як поводяться рашисти під час переговорів.